Osaajapula on merkittävä liiketoiminnan este PK-yrityksille. Tämä näkyy usein niin, että työpaikkailmoituksiin saadaan vastauksia, mutta hakijoiden tarjoama osaaminen ei vastaa yrityksen tarvetta. Samaan aikaan yrityksen omia resursseja ei ole järkevää käyttää hakijoiden osaamisvajeen korjaamiseen. Ratkaisuna tähän tilanteeseen voi olla ammatillinen lyhytkoulutus.
 

Koulutukset räätälöidään asiakkaan tarpeisiin ja yksityiskohdista sovitaan yhdessä ennen asiakkaan sitoutumista projektiin. Koulutukset soveltuvat niin uuden henkilöstön hankintaan, kuin myös nykyisen henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja suunnittelu vaiheessa onkin hyvä tarkastella yrityksen nykyisiä ja mahdollisia tarpeita laajasti.  

 

 

HeadCount Oy tuottaa koulutus palvelut yhteistyössä Arffman Oy:n kanssa. Näin asiakkaamme saa käyttöönsä sekä henkilöstöpalvelu-, että koulutusalan kokeneet asiantuntijat koordinoidusti yhdestä paikasta.

Ammatilliset lyhytkoulutukset

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Yhteystiedot

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liitto HPL:n jäsen ja sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme sen määrittämiä toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita.

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa: