Mikä on HeadCount Asenne
ja miten sitä mitataan?

ja 

Oikeat osaajat, aidolla asenteella, oikeaan paikkaan

Henkilöstöpalveluyritysten Liitto logo

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liitto HPL:n jäsen ja sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme sen määrittämiä toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

tyytyväisyystakuustamme,
joka vähentää yrityksesi
rekrytoinnin riskejä

Vältä kalliit virhearvioinnit rekrytoinnissa. Anna meidän hoitaa työyhteisöösi sopivat tekijät.

Uskomme vahvasti, että työasenne ratkaisee rekrytoinnin lopullisen onnistumisen. Työtehtävään soveltuva kokemus, tiedot ja taidot ovat työsuorituksen kannalta tietysti keskeisiä, mutta pelkkä ammattiosaaminen ei vielä riitä varmistamaan, että yritys saa palkkalistoilleen sen heille oikean timanttisen tekijän. Asenne työhön ja työyhteisöön on avainasemassa. 
 
Palkattavan henkilön profiilin tulee sopia niin työtehtävän vaatimuksiin kuin yritykselle ominaiseen tapaan toimia. Kun työntekijän motivaatio ja oikea asenne kohtaavat työpaikan tavat toimia, nousevat sekä tuottavuus että työtyytyväisyys. Tämä taas johtaa hyvään ja pitkäaikaiseen palvelu- ja työsuhteeseen.

HeadCount on kehittänyt yksinkertaisen tavan varmistaa, että oikean työasenteen tunnistaminen ja varmistaminen kulkevat rekrytointiprosessissa mukana alusta loppuun asti. Toimintatapamme lähtökohta on kartoituskeskustelu asiakasyrityksen kanssa, missä tunnistamme juuri heidän työyhteisössään keskeiset työasenne- ja motivaatiotekijät.

Hyödynnämme tietoa läpi koko rekrytointiprosessin, ja olemme kehittäneet kokeneiden konsulttiemme tueksi HeadCount Asennemittarin. Työkalu auttaa arvioimaan työntekijän ja tarjolla olevan työpaikan välistä yhteensopivuutta sekä valitsemaan soveltuvuudeltaan parhaat kandidaatit haastatteluun. Kun olemme vakuuttuneita henkilön työasenteesta sekä yhteensopivuudesta asiakasyrityksen toimintakulttuuriin, suosittelemme häntä asiakkaallemme.

Mikä on HeadCount Asennemittari? 

Asiakas määrittelee ne työasenteen ja motivaation menestystekijät, jotka ovat soveltuvuuden kannalta merkittäviä

HeadCount Asennemittari tunnistaa työnhakijoiden motivaatio- ja työasennetekijät jo hakuprosessin alkuvaiheessa

HeadCount välittää sopivat työnhakijakandidaatit asiakkaalle valittavaksi

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa: 

Ominaisuudet, jotka kuvaavat HeadCount Asennetta
HeadCount Asennemittari esimerkkikuva
HeadCount Asennemittari esimerkkikuva
HeadCount Asennemittari esimerkkikuva
HeadCount Asennemittari esimerkkikuva