HeadCount on henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin keskittyvä asiantuntijayritys, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus ja erikoistuminen teollisuuden ja kaupan alan moninaisiin henkilöstötarpeisiin.

 

Asiakasyritystemme rekrytoinneista vastaavana kumppanina olemme huomanneet, että rekrytoinnin onnistumisen kannalta työntekijän oikeanlainen, yrityksen toimintakulttuurin ja arvomaailman kohtaava asenne on kaikkein merkittävimmässä roolissa. Luotamme pitkän kokemuksen kautta kehittämäämme HeadCount Asenne –mittaukseen ja annamme kaikista työntekijöistämme asiakkaillemme tyytyväisyystakuun. 
 

Henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin
ammattilaiset palveluksessasi

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Henkilöstöpalveluyritysten Liitto logo

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liitto HPL:n jäsen ja sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme sen määrittämiä toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita.

Extended Disc logo

Extended DISC® -järjestelmä on monipuolinen ja tehokas tapa kerätä ja hyödyntää informaatiota sekä ihmisistä että organisaatioista. Sen avulla saadaan oikeaa tietoa henkilöstön ja organisaatioiden kehittämiseksi. 

Pekka Suuripää

henkilöstön resursoija, KTM

 

Pekalla on pitkä ja monipuolinen työhistoria esimiehenä, yrittäjänä ja rekrytoijana teollisuudessa ja palvelusektorilla. Viimeiset 15 vuotta Pekka on toiminut tuotannon ja kaupan henkilöresursoinnissa sekä asiantuntija- ja päällikkötason

rekrytoinneissa. Rekrytointeja on kertynyt vuosien aikana jo yli tuhat. 

Sami Limnell

yrittäjä & konsultti

 

Samilla on laaja-alainen kansainvälinen kokemus asiantuntijana, esimiehenä ja yrittäjänä. Vuosien mittaan tehtävät mm. tuotantokontrollerina, liiketoimintaprosessien optimointiprojekteissa, myynnissä ja operatiivisena päällikkönä sekä kansainvälisten tiimien vetäjänä ovat antaneet Samille selkeän kuvan siitä, kuinka ratkaiseva merkitys henkilöresurssien laadulla ja oikealla työasenteella on yrityksen menestykselle.
 

Motto: Jokainen työtehtävä on tärkeä, ja vaatii oikean tekijän oikealla työasenteella.
 

Innostuu: kun kokonaisuus menee nappiin - positiivinen palaute sekä työntekijältä että työnantajalta kertoo rekrytoinnin onnistumisesta.

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa: 

Me autamme sinua