HeadCount Oy on 2009 perustettu suomalainen henkilöstöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet tehostamaan Pk-yritysten henkilöstöratkaisuja. HeadCountin asiantuntijoilla on vuosikymmenten monipuolinen kokemus erilaisten henkilöstöpalveluratkaisujen – onnistuneiden ja epäonnistuneiden - käytännön toteuttamisesta ja hankkimisesta. Monipuolisen kokemuksemme takia ymmärrämme asiakkaan liiketoimintaa ja henkilöstön merkityksen menestyksen mahdollistajana. Näihin tarpeisiin tarjoamme monipuolisen ratkaisuvalikoiman ja apunamme on markkinoiden tehokkaimmat hakutyökalut, joilla tavoitetaan myös ”hiljaiset hakijat”. 
 

Kokemuksesta tiedämme, että tekijän oikea asenne työhön on yhdessä osaamisen kanssa tärkein ominaisuus. Meidän kauttamme tekijöiksi tulleet ihmiset ovat tunnetusti oikealla asenteella liikkeellä. Olemme siitä niin varmoja, että annamme tekijöistämme Asennetakuun. Tekijöillemme olemme reilu ja helposti lähestyttävä vastuullinen työnantaja. 
 

Olemme HeadCountissa ylpeitä siitä, että meillä on pitkät suhteet sekä asiakasyrityksiimme että työntekijöihimme. 

Henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin
ammattilaiset palveluksessasi

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Olemme Henkilöstöala Hela ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme sen määrittämiä toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita.

Pekka Suuripää

Pirkanmaa
Yrittäjä

 

pekka.suuripaa@headcount.fi

040 487 3787

Sami Limnell

Uusimaa
Yrittäjä

 

sami.limnell@headcount.fi

050 323 5562

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa: 

Me autamme sinua

Mika Ojala

Etelä-Pohjanmaa
Aluepäällikkö

 

mika.ojala@headcount.fi

050 562 4730

Pertti Suuripää

Pirkanmaa
Aluepäällikkö

 

pertti.suuripaa@headcount.fi

050 373 8774