Kokoaikaista ja osa-aikaista työtä monipuolisesti

Oikealla asenteella - Aitoja osaajia

Olemme Henkilöstöala Hela ry:n jäsenyritys ja sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme sen määrittämiä toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita.

Mikäli sopivaa työtä ei juuri nyt löytynyt avoimista työpaikoistamme, voit täyttää avoimen hakemuksen ja otamme sinuun yhteyttä, kun hakemustasi vastaava työpaikka löytyy.

 

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa: 

Julkaisemme avoimet työpaikat lisäksi sosiaalisen median sivuillamme Facebookissa ja LinkedIn:ssä.

 

Seuraamalla sivuja saat aina tiedot uusista työpaikoista tuoreeltaan!

HeadCount on reilu ja haluttu työnantaja. Me olemme helposti lähestyttäviä ja toimimme mutkattomasti. Jokaisella työntekijällämme oma yhteyshenkilö, jonka kanssa asiat hoidetaan henkilökohtaisesti.  Olemme tukenasi myös työtehtäviin liittyvissä asioissa. Maksamme aina vähintään TES:n mukaisen palkan laskettuna oikein ja maksettuna ajallaan.

Kauttamme löytyy monipuolisia työtehtäviä eri elämäntilanteisiin ja työuran vaiheisiin – on osa-aikaisia, määräaikaisia ja vuokratyöpaikkoja. Jos sinulla on oikea asenne työtä kohtaan, niin töitä yleensä löytyy - olitpa sitten uran alussa tai jo kokenut konkari. Tutustu tällä hetkellä Avoimiin työpaikkoihimme  ja lähetä hakemuksesi. Voit myös lähettää Avoimen hakemuksesi. Kerro meille itsestäsi - työkokemuksesi, koulutustaustasi ja millaista työtä etsit.